Kultura Edukacja
MAKRO świętuje re-otwarcie warszawskiej hali
22 listopada odbyło się re-otwarcie flagowej hali MAKRO zlokalizowanej w Warszawie przy Alejach Jerozolimskich 184. Na stołecznych klientów sieci czekały pokazy kulinarne, degustacje oraz inne liczne atrakcje.
W dniu re-otwarcia halę odwiedziło ponad 5 tys. klientów. Wydarzeniu towarzyszyły pokazy kulinarne, konkursy oraz inne liczne atrakcje. Dla gości przygotowano 60 kg tort oraz 3 tys. porcji degustacyjnych. W kuchni pokazowej MAKRO zagościli m.in.: Tomasz Jakubiak, Grzegorz Łapanowski oraz Paweł Oszczyk. Ponadto w food trucku, na terenie hali klienci mogli spróbować dań przygotowanych przez meksykańską restaurację „Ye-Ye” oraz oryginalnych kanapek serwowanych przez „Boston Sandwich”.
Wydarzenie promowane było na billboardach oraz wielkoformatowych siatkach, a ich graficzny motyw przedstawiał kluczowych klientów sieci, takich jak szefowie kuchni czy właściciele sklepów spożywczych. Re-otwarcie hali było również wsparte kampanią w radiu oraz w internecie.
Obiekt zlokalizowany przy Alejach Jerozolimskich, o powierzchni sprzedaży ok. 12 tys. m kw., jest pierwszą halą MAKRO otwartą w Polsce.



MAKRO Cash & Carry (press box)
-
Listwa karniszowa creativa Lk-01
-
Jakie podstawy do stolików..
-
Kontrola z urzędu skarbowego –..
-
Jak izolacja drgań poprawia..
-
Szukasz stylowej łazienki?..
-
Idealny kosz prezentowy na..
-
Jak przygotować mieszkanie do..
-
Mikasa V200W vs V200W-CEV. Którą..
-
ASG z praktycznego punktu widzenia
-
Zostań kierowcą TIR-a: Wymagania,..
-
Gry miejskie: nowoczesne..
-
Gry miejskie: Nowoczesne..
-
Domy Szeregowe w Gdyni – Komfort..
-
Jak często można odwiedzać bliską..
-
Kosze prezentowe na urodziny –..
-
Jak dobrać idealne wyposażenie do..
-
Sindbad- podróżuj wygodnie!
-
Rytuały miłosne - magiczne..
-
Ośrodek leczenia uzależnień..
-
Kurtyny chłodnicze – jak działają..
-
Poradnik „Jak napisać powieść?”..
-
Kontenery socjalne – praktyczne..
-
Jak zaplanować udaną jednodniową..
-
Jak wybrać półkotapczan?


