Kultura Edukacja
Jeśli dziś sobota, to na krakowskim Targu Pietruszkowym
Z roku na rok wzrasta zapotrzebowanie na żywność ekologiczną, bo już coraz więcej ludzi ma dość chemicznie hodowanej i konserwowanej żywności. Potem przewożonej, często wielokrotnie przeładowywanej, przechowywanej miesiącami z wykorzystaniem środków chemicznych.
Warzywa w tym ekologicznym gospodarstwie są przechowywane w warunkach naturalnych, wypróbowanych od pokoleń – w specjalnie przygotowanej przechowalni oraz w piwnicy, w optymalnej temperaturze, sprzyjającej długotrwałemu przechowywaniu owoców i warzyw, z zachowaniem ich naturalnych właściwości, prawdziwego smaku, a przede wszystkim witamin. Warzywa będą dostępne przez całą zimę, a można je kupować codziennie na miejscu, w gospodarstwie Aleksandry i Romana Dońców, w pobliżu Miechowa w Małopolsce. Natomiast w każdą sobotę można je dostać na Targu Pietruszkowym w Krakowie. Kontakt e-mail: EkoDoniec |
-
Jak wybrać idealne kolczyki na..
-
Czy każdy może napisać powieść?..
-
Noclegi apartamenty Róża Wiatrów..
-
Bezpłatne webinarium pt. Czy..
-
Kurtyny spawalnicze i ich..
-
Dieta ketogeniczna – czym jest,..
-
Węże strażackie: Kluczowe..
-
Automatyczny Trading Krypto dla..
-
Centrum Leczenia Jelit w Poznaniu..
-
AG.pl oferuje szeroki asortyment..
-
Klinika Centrum Terapii Jelit –..
-
Serwis Niedźwiedzia w Luboniu -..
-
Pyłek pszczeli - właściwości,..
-
Miód Gryczany - Cudowny Dar Natury
-
Wydajne i bezawaryjne kasy..
-
Jak przygotować samochód do..
-
Carpathian Startup Fest 2024...
-
Bezpieczeństwo na Wodzie:..
-
Pielęgnacja zasłon tkaninowych:..
-
Cynamon jako skuteczny sposób na..
-
Borowik Szatański, Borowik Ponury..
-
Ślad czeskich kopaczy kryptowalut..
-
Dofinansowania i refundacje -..
-
Postaw na najwyższej jakości drzwi